Splošne informacije:

Spoštovani gostje, ob vašem obisku in bivanju v hiški vas vljudno prosimo, da upoštevate naslednje smernice hišnega reda, da bi skupaj ohranili prijetno in urejeno okolje.

Predvsem cenimo vašo skrb in obzirnost do prostora, ki ga uporabljate. Zato vas naprošamo, da ob odhodu hiško pustite v takem stanju, kot ste jo zasedli ob prihodu. To vključuje tudi pospravljanje prinešene hrane in pijače. V primeru, da ta pravila ne bodo upoštevana, bo za dodatno čiščenje zaračunan enkraten znesek v višini 50 EUR.

Kavcija

Za varovanje lastnine in preprečevanje morebitnih poškodb si pridržujemo pravico zahtevati kavcijo v znesku 300 EUR. Ta znesek je namenjen pokritju morebitne škode, ki bi lahko nastala med vašim bivanjem. Če ob koncu vašega obiska ni ugotovljena nobena škoda, se celotna kavcija vrne.

Dodatno vas prosimo, da ste posebej pozorni na zunanji hrup, vključno z glasbo in druženjem, in ga omejite do 22.00 ure. S tem boste prispevali k mirnemu in sproščenemu okolju za vse stanovalce in okoliške prebivalce.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje in sodelovanje pri spoštovanju hišnega reda, kar bo vsem omogočilo prijetno in brezskrbno bivanje.

Informacije o Kmečki Hiški

Hiška predstavlja samostojno enoto, ki s svojo prostornostjo in dovršenostjo zagotavlja popolno zasebnost in udobje. Razprostira se na 140m2 in obsega dve etaži, ki so zasnovane tako, da zagotavljajo udobno in sproščujoče bivalno okolje.

Zgornja Etaža:

Spalnice: Na zgornji etaži se nahajata dve spalnici, vsaka opremljena z eno zakonsko posteljo in enim dodatnim ležiščem. Spalnice so zasnovane tako, da zagotavljajo mirno in udobno okolje za kakovosten počitek.

Kopalnica: Ta etaža vključuje tudi eno majhno kopalnico, ki je praktično zasnovana in opremljena z vsemi potrebnimi pripomočki za vaše udobje in higieno.

Spodnja Etaža

Lončena Peč: V spodnjem delu hiše se nahaja lončena peč, ki daje prostoru poseben čar in toplino, hkrati pa služi kot idealen kotiček za sprostitev in druženje.

Jedilnica in Dnevna Soba: Jedilnica in dnevna soba sta središče družabnega življenja v hiški, kjer se lahko zbirate, jeste in preživljate čas skupaj.

Opremljena Kuhinja: Hiška vključuje popolnoma opremljeno kuhinjo, ki vam omogoča pripravo najrazličnejših jedi in pijač, kar zagotavlja, da imate vse, kar potrebujete, vedno pri roki.

Garderoba: Praktična garderoba v spodnjem delu hiše omogoča shranjevanje oblek in drugih predmetov, kar prispeva k urejenosti in organiziranosti vašega bivalnega prostora.

Kopalnica: Druga kopalnica se nahaja v spodnjem delu hiše in je opremljena z vsemi nujnimi pripomočki, kar zagotavlja prijetno in funkcionalno uporabo.

Zunanji Prostor

Masažni Bazen in Infra Savna:Pred hiško se nahajata masažni bazen in infra savna, ki ponujata izjemno sprostitev in razvajanje, omogočata pa vam tudi, da maksimalno izkoristite čas, preživet v naravi.

Hiška s svojo samostojnostjo, prostornostjo in bogato opremo predstavlja idealno izbiro za tiste, ki si želijo mirnega in sproščenega bivanja v zasebnem in udobnem okolju. Vsak element v hiški je skrbno načrtovan, da zagotovi nepozabno bivalno izkušnjo.

Cena hiške vključuje celovito ponudbo storitev in ugodnosti, ki so zasnovane tako, da vaše bivanje naredijo čim bolj prijetno, udobno in brezskrbno. Vključuje:

Brezplačni Parking: Na voljo je prostoren in nadzorovan parking, ki gostom omogoča enostavno in brezskrbno parkiranje njihovih vozil.

WIFI: Brezplačen dostop do WIFI-ja omogoča enostavno povezovanje z internetom, kar vam omogoča, da ostanete povezani z digitalnim svetom.

Klima: Klimatski sistem v hiški zagotavlja idealno temperaturo skozi vse leto, omogočajoč vam, da uživate v udobju in sprostitvi.

SAT TV: Na voljo je SAT TV z bogato izbiro programov, kar vam omogoča, da preživite sproščujoče trenutke ob gledanju vaših najljubših oddaj in filmov.

Mini bar: Mini bar je na voljo za vaše udobje, ponuja izbor lastnih vin, ki so popolni za sprostitev po dolgem dnevu ali za osvežitev v vročih poletnih dneh.

Posteljnina in brisače: Kvalitetna posteljnina in mehke brisače so zagotovilo za udoben spanec in prijetno bivanje, kar prispeva k sproščujočemu in obnovitvenemu počitku.

Avtomat za kavo (Nespresso): Uživate lahko v aromatični skodelici kave, ki jo pripravite z avtomatom za kavo Nespresso, kar je idealno za sproščen začetek dneva ali prijetno popoldansko počitek.

Neomejena uporaba masažnega bazena: Masažni bazen je na voljo za neomejeno uporabo, kar vam omogoča, da kadarkoli uživate v sproščujočih trenutkih in razvajanju.

Neomejena uporaba infra savne: Infra savna je prav tako na voljo za neomejeno uporabo, kar vam omogoča, da izkoristite njene terapevtske učinke in se popolnoma sprostite.

Brisače za savno: Na voljo so posebne brisače za savno, ki so namenjene vaši uporabi med sproščanjem v savni, kar prispeva k higieni in udobju.

Jutranje halje: Udobje je zagotovljeno s prijetnimi jutranjimi haljami, ki so na voljo za uporabo med bivanjem v hiški.

Majhna pozornost ob ddhodu: Ob odhodu vas čaka majhna pozornost, ki bo vaše bivanje zaključila s prijetnim spominom (in to ni račun).

Vsak vidik vašega bivanja je skrbno načrtovan, da zagotovi popolno udobje, sprostitev in zadovoljstvo, kar vam omogoča, da se popolnoma prepustite užitkom, ki jih ponuja hiška.

Prihod (Check-in):

Vaša soba ali hiška bo pripravljena za vas od 14.00 ure naprej. Prosimo vas, da načrtujete svoj prihod po tem času, kar vam bo omogočilo nemoten začetek vašega bivanja. Da bi vam zagotovili čim bolj gladko in prijetno dobrodošlico, vas vljudno naprošamo, da eno uro pred predvidenim prihodom pokličete na številko 031-467-990. Tako bomo lahko poskrbeli, da bo vse pripravljeno za vašo brezhibno izkušnjo.

Odhod (Check-out):

Prosimo vas, da prostor zapustite do 10.00 ure. S tem boste omogočili našemu osebju, da pripravi nastanitev za prihodnje goste in zagotovi enako visoko raven storitev in udobja. Vaše razumevanje in sodelovanje v tem postopku sta izjemno cenjena.

Priporočila za pot:

Za najlažji dostop do naše lokacije priporočamo, da se pripeljete iz smeri Dolga Vas ali iz smeri centra Lendava. Te poti so optimalne in vam bodo omogočile, da nas brez težav najdete in začnete uživati v vsem, kar ponujamo.

Zajtrk:

Za popoln začetek dneva vas vabimo, da obiščete našo zajtrkovalnico, kjer vas čakajo izbrane dobrote. Vrata zajtrkovalnice se odpirajo ob 08.00 in zapirajo ob 10.00. Uživajte v mirnem in sproščujočem obroku pred začetkom dnevnih aktivnosti.

Upamo, da bodo te informacije koristne in da bo vaš prihod ter bivanje pri nas potekalo brezskrbno in udobno. Veselimo se vašega obiska in vam želimo nepozabno izkušnjo.