Ponudba Krog-premium: 55 € / osebo

Časovni okvir 3 ure, min št. oseb:  4

Za tiste, ki iščejo še bolj obogateno in ekskluzivno kulinarično izkušnjo, je na voljo Krog ponudba – PREMIUM.

Pozdrav s penino:  Vaše doživetje se prične s kozarcem prefinjene penine, ki vas elegantno pozdravi in napove začetek nepozabnega kulinaričnega potovanja.

Pokušina vina:  Prepustite se raziskovanju sedmih skrbno izbranih vzorcev vina, ki predstavljajo vrhunec vinogradništva v regiji. Vsako vino je izbrano tako, da prikaže edinstven značaj in bogastvo okusov. Pokušina je spremljana z dvema hrustljavima perecema, ki dodajata pridih tradicije in domačnosti.

Narezek iz suhomesnatih izdelkov:  Odkrijte bogatstvo okusov s široko paleto suhomesnatih izdelkov, ki so dopolnjeni z raznimi namazi in dodatki. Ta narezek je prava paleta okusov, ki se odlično sklada z izbranimi vini in obogati vašo izkušnjo.

Retaš:  Tradicionalna sladica retaš s svojo nežnostjo in bogatim okusom zaključuje vaše kulinarično potovanje, dodajajoč sladko noto vašemu doživetju.

Digestiv:  Za popoln zaključek obroka vam postrežemo z digestivom, ki ne samo da dopolnjuje kulinarično izkušnjo, temveč tudi pomaga pri prebavi in pušča prijeten okus po obroku.

Doživetje je zasnovano kot celostna kulinarična izkušnja, ki združuje tradicijo, okus in gostoljubje. Z vsakim korakom tega doživetja boste odkrivali bogastvo in raznolikost regije, kar bo zagotovo pustilo trajen vtis. Vabljeni, da se prepustite tem nepozabnim užitkom.