Ponudba Krog-classic: 35 € / osebo

Časovni okvir 2 uri, min št. oseb 2

Vabljeni, da doživite pristno izkušnjo, ki je oblikovana tako, da vas popelje skozi bogato paleto okusov in tradicijo regije.

Pozdrav s penino:  Začnite svoje doživetje z elegantnim pozdravom – kozarcem izbrane penine, ki bo odprl vaše čute in naznanil začetek edinstvenega kulinaričnega popotovanja.

Pokušina vina:  Razvajajte svoj okus z pokušino petih vzorcev lokalno pridelanega vina. Vsak vzorec je skrbno izbran, da predstavi raznolikost in bogastvo vinorodne regije. V kombinaciji z dvema hrustljavima perecema bo to doživetje popolno razvajanje za vaše brbončice.

Narezek iz suhomesnatih izdelkov:  Uživajte v skrbno izbrani selekciji vrhunskih suhomesnatih izdelkov, ki so pridelani in pripravljeni po lokalnih tradicijah. Ta bogat narezek ponuja pravo simfonijo okusov, ki se odlično dopolnjuje z izbranimi vini.

Retaš:  Kot krona doživetja vas čaka retaš – tradicionalna sladica, ki s svojo nežnostjo in bogatim okusom sklene to edinstveno kulinarično razvajanje.

Doživetje je več kot le obrok, je potovanje skozi tradicijo, okuse in gostoljubje domačinov, ki bo zagotovo pustilo nepozabni vtis. Vabljeni, da se prepustite tem izjemnim užitkom.