Splošne informacije:

Spoštovani gostje, ob vašem bivanju vas vljudno naprošamo, da spoštujete določila hišnega reda, s čimer boste prispevali k prijetnemu in urejenemu okolju za vse. V želji, da bi vsak obiskovalec pustil prostor tak, kot ga je našel, vas prosimo, da ob odhodu hišo pustite v enakem stanju, kot ste jo našli ob prihodu. Vaša pozornost do čistoče in reda je izjemnega pomena, zato vas prosimo, da prinešeno hrano in pijačo pospravite za seboj. V primeru, da tega pravila ne upoštevate, se zaračunava enkratno čiščenje v znesku 50 EUR.

 

Kavcija:

Zavedamo se, da lahko občasno pride do nenamernih poškodb, zato si v primeru skupinskih obiskov pridržujemo pravico zahtevati kavcijo v višini 300 EUR, ki služi kot varovalo za morebitno nastalo škodo. Seveda, v primeru, da ob koncu bivanja ni ugotovljena nobena škoda, se kavcija v celoti vrne.

Za zagotavljanje miru in udobja vseh gostov, imamo določilo, ki prepoveduje bivanje hišnih ljubljenčkov v sobah. Prav tako vas prosimo, da od 22.00 ure dalje spoštujete nočni red in mir, s čimer boste omogočili sproščeno in mirno okolje za vse stanovalce.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje in sodelovanje pri upoštevanju teh smernic, ki so zasnovane z namenom, da bi vaše bivanje pri nas bilo čim bolj prijetno in brezskrbno.

 

Informacije o Hiši vina Cuk za skupine:

V osrčju Glavne zgradbe se razprostira prostorna in dobro opremljena nastanitvena možnost, ki je kot nalašč za skupine, ki iščejo udobno in sproščujoče bivanje. Najem hiše vam omogoča dostop do osmih dvoposteljnih sob, ki so zasnovane z mislijo na udobje in zasebnost. Vsaka soba je skrbno opremljena, da zagotovi prijetno bivalno izkušnjo. Ena od osmih sob (soba št. 4) je opremljena z finsko savno, 2 infra ležalnikoma in masažno kadjo.

V središču Glavne zgradbe se nahaja skupni prostor, ki služi kot družabno središče in prostor za sprostitev. Prostor je opremljen z mini barom in hladilnikom za shranjevanje prigrizkov. Za dodatno zabavo in sproščeno druženje so na voljo namizni nogomet in pikado (dart), ki zagotavljata prijetno preživljanje časa s prijatelji ali družino. Obenem je prostor opremljen s SAT TV in WIFI povezavo, kar vam omogoča, da ostanete povezani in zabavani med vašim bivanjem.

V primeru da najamete vseh 8 sob je samo za vas na razpolago tudi skupni prostor za druženje. Koristite ga lahko za družinske prijateklske in za poslovne namene.

Glavna zgradba je oblikovana z mislijo na udobje in sprostitev, tako da skupine lahko uživajo v popolnem umiku od vsakdanjika in izkoristijo vse, kar ta posebna nastanitev ponuja.

Pravila wellnesa

Spoštovani gostje, za zagotavljanje prijetne in varne izkušnje v našem wellnessu vas vljudno naprošamo, da upoštevate naslednja pravila in smernice:

Higiena pred uporabo:  Pred vstopom v wellness se prosimo stuširajte. To je pomembno za ohranjanje čistosti vode v masažnem bazenu, kar vam omogoča, da uživate v čisti vodi tudi naslednji dan.

Zakrivanje masažnega bazena:  Po uporabi masažnega bazena vas prosimo, da vedno »zaprete« pokrov. To pomaga ohranjati vodo čisto in na ustrezni temperaturi.

Skrb za brisače:  Prosimo vas, da brisač ne sušite na lončeni peči. To lahko poškoduje tako brisače kot peč. Za namen sušenja brisač imate v hiški na razpolago stojalo za perilo.

Uporaba kopalnih plaščev:  V savni prosimo, da ne uporabljate kopalnih plaščev, saj to lahko vpliva na vašo varnost in funkcionalnost savne.

Varnost v savni:  Bodite pozorni pri uporabi brisač v bližini infra grelcev (»rdeče luči«) v savni, saj obstaja nevarnost pregrevanja ali »zažiga« brisač.

Hrana v wellnessu:  Prosimo, da hrane ne nosite v savno in masažni bazen. To pomaga ohranjati čistočo in higieno wellness prostorov.

Prepoved kajenja:  V savni in masažnem bazenu je kajenje strogo prepovedano. To pravilo zagotavlja varnost in prijetno okolje za vse goste.

Uporaba primernih kozarcev:  V masažnem bazenu prosimo uporabljajte zgolj plastične kozarce, ki so namenjeni za to uporabo in jih najdete v hiški. To zagotavlja varnost in preprečuje možnost zloma stekla.

Vaše spoštovanje teh smernic zagotavlja, da bo wellness izkušnja prijetna in varna tako za vas kot za ostale goste. Zahvaljujemo se vam za razumevanje in sodelovanje.

 

Prihod (Check-in):

Vaša soba ali hiška bo pripravljena za vas od 14.00 ure naprej. Prosimo vas, da načrtujete svoj prihod po tem času, kar vam bo omogočilo nemoten začetek vašega bivanja. Da bi vam zagotovili čim bolj gladko in prijetno dobrodošlico, vas vljudno naprošamo, da eno uro pred predvidenim prihodom pokličete na številko 031-467-990. Tako bomo lahko poskrbeli, da bo vse pripravljeno za vašo brezhibno izkušnjo.

 

Odhod (Check-out):

Prosimo vas, da prostor zapustite do 10.00 ure. S tem boste omogočili našemu osebju, da pripravi nastanitev za prihodnje goste in zagotovi enako visoko raven storitev in udobja. Vaše razumevanje in sodelovanje v tem postopku sta izjemno cenjena.

 

Priporočila za pot:

Za najlažji dostop do naše lokacije priporočamo, da se pripeljete iz smeri Dolga Vas ali iz smeri centra Lendava. Te poti so optimalne in vam bodo omogočile, da nas brez težav najdete in začnete uživati v vsem, kar ponujamo.

 

Zajtrk:

Za popoln začetek dneva vas vabimo, da obiščete našo zajtrkovalnico, kjer vas čakajo izbrane dobrote. Vrata zajtrkovalnice se odpirajo ob 08.00 in zapirajo ob 10.00. Uživajte v mirnem in sproščujočem obroku pred začetkom dnevnih aktivnosti.

Upamo, da bodo te informacije koristne in da bo vaš prihod ter bivanje pri nas potekalo brezskrbno in udobno. Veselimo se vašega obiska in vam želimo nepozabno izkušnjo.